THX: De makkelijkste fundraising voor uw club ooit...

De formule is heel eenvoudig: van elke bestelling van het boek THX, die geplaatst wordt via www.1000THX.be met verwijzing naar uw club, gaat €14,15  (= 50% van de netto verkoopprijs) rechtstreeks naar uw clubkas. De club komt in aanmerking vanaf totaalafname van 50 boeken.

Tip: dit boek is ook een ideaal (en prijsvriendelijk) clubcadeau voor uw leden, sprekers, gasten,...!

Alle info  over én een preview van het boek: 1000THX.be

 

Waarom deze actie?

Bedoeling is dat de opbrengst van deze actie prioritair gaat naar initiatieven in het kader van 'Preventie Verslaving'. Elke club gebruikt de verworven fondsen evenwel naar eigen inzicht en hoeft hierover geen verantwoording af te leggen.

 

Wat is het voordeel voor Rotary Club Izegem?

Rotary Club Izegem heeft deze actie opgezet ter ondersteuning van zijn eigen project 'In Balanz' i.s.m. met de scholengroep Prizma. Alle vaste kosten en de volledige administratieve opvolging voor het project THX worden door deze club gedragen. Door de bestellingen van andere clubs kan de oplage verhoogd worden en zal de globale kostprijs gedrukt worden. Een mooie win-win dus!

Een handige fiche met de clubvoorwaarden kan je hier downloaden.

 

THX is een initiatief van Rotary Club Izegem ter ondersteuning van acties ‘Preventie Verslaving’ i.s.m. Uitgeverij Bibliodroom

Contact: luc@seurynck.berik.decock@telenet.ben.douchy@procotex.com